Stad&College

Wij wisselen iedere dag bakken met kennis uit: in onze samenwerkingen, door de gesprekken die we voeren en in de gebieden waar we komen.

Deze collectieve bak aan kennis en ervaringen stellen we met alle plezier manier beschikbaar aan iedereen die mee wilt leren. Dit doen we vanuit de overtuiging dat we op die manier samen nog meer positieve impact kunnen maken in stedelijke gebieden.

Stadsacademie

Wij leren in ons werk dagelijks van de mensen die we spreken en van de plekken waar wij komen. Deze kennis en praktijkervaringen delen we graag met u, bijvoorbeeld via een lezing, workshop, gastcollege of seminar.

Seminar   Lezing  
Frisse blik

Soms is een korte boost nodig om een vraagstuk vlot te trekken. Wij stellen onze kennis, onze praktijkervaring, ons netwerk en onze passie voor de stad beschikbaar om jouw casus eens door een andere bril te bekijken.

Boekenkast

Visies, toolkits, stappenplannen, ambitiedocumenten, methodieken. We hebben nogal wat boeken in de kast staan. En die staan daar mooi maar worden nog mooier als ze gelezen worden. Wij delen ze daarom graag met je.

Onderwijs

Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod.